Brikkebånd til historiske drakter

Bergen 2016 / Agder 500-tallet. Øvre Berge fantasi

Kopier fra norsk jernalder

Snartemo, Agder, 500-tallet, med variasjoner (Lenke)

Oseberg 34 d (Lenke)

Brikkebånd til Ravn design 2014

Rytter til hest?
En skapning fra 500-tallet i Gloppen, Nordfjord, men hva forestiller det? Evebøfrisens dyr er unike og fantastiske, og spørsmålene om dette materialet er mange flere enn svarene. Folkevandringstidens Norge har holdt seg med høyt kvalifiserte tekstilkunstnere.
Les mer

Nyfarget og forventningsfull Leine Merino på vei til ferieopphold på Urnes gard i Luster. Til salgs i kafeen ved Urnes stavkirke.

Villsauvotter

Nålebundet i Mariesting med villsaugarn fra Galleri Frøya i Kalvåg.

Bergenhusdagene 2012

Jeg solgte brikkevevde bånd på middelaldermarkedet.

Jeg har også laget to hefter for Leine Merino, et om nålebindning og et med strikkeoppskrifter for baby og barn. Du kan bestille dem fra Leine Merino eller direkte fra meg.

 


Noen av ulleverandørene på Utistugu Leine

Kontakt

Leine Merinogarn kan du kjøpe direkte fra gården Utistugu Leine. På nettsiden finner du også informasjon om gården på Kvam i Gudbrandsdalen, ullkvaliteten og produktene.

Har du spørsmål om oppskriftene kan du henvende deg direkte til forfatteren: post@randistoltz.com

Rettigheter

Rettighetene til strikkeoppskriftene tilhører Leine Merino og forfatteren i fellesskap.

Du er velkommen til å skrive dem ut til eget bruk. Men du kan ikke kopiere dem for publisering i eget navn eller på noen måte benytte dem i egen næringsvirksomhet, strikkekurs eller lignende, selge produkter basert på oppskriftene osv. Ta kontakt dersom du ønsker avtale om utvidet bruk.

Alle oppskriftene er nøye gjennomarbeidet før publisering. Skulle det likevel være uklarheter eller feil, er vi takknemlige for tilbakemelding. Vi kan ikke ta ansvar for alle problemer som måtte oppstå, men vi vil hjelpe til så godt vi kan.

Nettsidedesign og fotografier er utført av SPOT STUDIO, der ikke annet er angitt.